Afscheidskamer Warnaar Uitvaartverzorging

Afscheidskamer Warnaar Uitvaartverzorging.
Een smaakvol ingerichte afscheidskamer waar uw overleden dierbare kan worden opgebaard. Hierdoor kunnen we u als nabestaande volledig van dienst zijn. Hoe u de periode voorafgaand aan de uitvaart en de uitvaart zelf wilt vormgeven, is geheel aan u. Voor ons staat een persoonlijke benadering uiteraard op de eerste plaats. Wat betreft specifieke wensen is er veel mogelijk. Heeft u vragen? We helpen u graag.
 
24 uur per dag toegankelijk
U hoeft zich als familie en naasten niet druk te maken over bezoekuren. U krijgt een sleutel waarmee u vierentwintig uur per dag toegang heeft tot de centrale ontvangstruimte en de afscheidskamer.  
 
Sfeervolle, persoonlijke  inrichting
We hebben de kamer met zorg ingericht; sfeervol en kleurrijk, maar toch ingetogen. U kunt er zo lang blijven als u wilt om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. In de afscheidskamer kunt u kaarten, foto’s en tekeningen ophangen om zo de kamer een mooi persoonlijk tintje te geven.  
 
 
Comfortabel
We willen het u zo eenvoudig en comfortabel mogelijk maken. Het is immers al een moeilijke periode voor u. In de centrale ruimte kunt u gebruik maken van een kopje koffie en thee.

Afscheidskamer Warnaar Uitvaartverzorging 
Hornplein 1  Schermerhorn