Wereldlichtjesdag 11 december 2022

Elke jaar, op de 2e zondag van december, is het WereldLichtjesdag. Samen staan we stil bij alle kinderen, die op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden. Op deze manier hopen we een lichtpuntje te bieden in donkere dagen.
Samen eren en herinneren we kinderen door een kaarsje te branden en te luisteren naar muziek, troostende woorden en gedichten. Natuurlijk wordt het, speciaal voor deze dag geschreven, lied ”Precious Child” ten gehore gebracht. Wil jezelf een gedicht voorlezen of misschien een lied zingen of heb je een ander idee, laat het ons dan weten.

Meedoen? Je bent van harte welkom!
Als je een kind hebt verloren ben je van harte uitgenodigd. Er zijn mensen van alle leeftijden, van jonge kinderen tot ouderen. Broertjes, zusjes, grootouders, andere familieleden en mensen die zich verbonden voelen zijn allemaal welkom. Sommige mensen herdenken een volwassen kind, anderen zijn er voor een kindje dat niet eens de kans kreeg voor zijn eerste ademhaling. Er zijn mensen voor wie het verlies nog zo vers is en anderen voor wie dat al 30 jaar geleden was. De pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijven hetzelfde en verbinden mensen die elkaar verder niet kennen.

Locatie

OLVGeboorte Kerk Schermerhorn
Hornplein 1 Schermerhorn
inloop 18:15 uur
Aanvang 18:45 uur


Thuis herdenken
Mocht je de herdenking niet kunnen of willen bijwonen, dan kun je ook thuis om 19.00 uur een kaars branden. Wij stellen het op prijs als je anderen wilt oproepen om hetzelfde te doen.
World Wide Candle Lighting is een mooi initiatief, waar iedereen aan mee kan doen. Ook mensen die zich nauw betrokken voelen, steken vaak een kaarsje aan om zo hun medeleven te tonen. Samen zorgen we ervoor dat er in de gehele wereld een lint van lichtjes ontstaat.Aanmelden
Wilt je komen laat het ons dan even weten via
info@warnaaruitvaartverzorging of 06-432 794 74

Bijdragen
Mocht je als persoon of organisatie een bijdrage willen leveren aan WereldLichtjesDag: iedere vorm van donatie of sponsoring wordt zeer op prijs gesteld. Ook tips en suggesties op dit terrein zijn van harte welkom! Neem hiervoor contact met ons op.
info@warnaaruitvaartverzorging.nl
 

 

Inschrijven Lichtjesdag