Recensies

Familie Torenstra, Warder
Dank je wel Rob en Carla. Zo fijn jullie persoonlijke benadering en de tijd en ruimte die jullie voor ons namen. Zo fijn ook iemand die echt meedenkt en die in een tijd waar onze hoofden omliepen van emotie en zorg de rust en het overzicht bewaart. Alles is volledig naar wens verlopen, zoals wij, maar ook onze (schoon)moeder het gewild heeft.


Familie Muller, Tzummarum
Een betrokken, luisterende en begripvolle organisatie. De uitvaart is verlopen zoals mijn vrouw dit met hen had besproken.

Familie Kievit, Heemskerk
Absoluut top. Rob en Carla van Warnaar Uitvaartverzorging zijn in staat om mee te leven en alles wordt tot in de details geregeld. Ook dingen waar je niet aan denkt heeft Rob al geregeld. Beter dan Rob en Carla kun je niet hebben in dit soort slechte tijden.


Familie Schouten, Hoorn
Rob Warnaar is een professionele en betrokken uitvaartverzorger. Samen met zijn team heeft hij van ons moeder’s uitvaart een perfect georganiseerde en onvergetelijke dag gemaakt. Rob is een man die je dit allemaal met een gerust hart kan toevertrouwen. Ieder detail wordt besproken en iedere vraag beantwoord. Een persoonlijke benadering waarbij Rob je op je gemak stelt in een al moeilijke tijd. Je merkt aan alles dat Rob een zeer ervaren vakman is. Ik zou hem ten zeerste aanbevelen!


Familie Koger, Alkmaar
Professioneel, betrokken, meedenkend. 


Familie de Jong
Rob heeft al onze wensen rondom de uitvaart weten in te vullen. Hiermee heeft hij ons een nieuwe unieke herinnering gegeven. Wij zijn hem hier heel dankbaar voor. 
 
Familie Jonker, Heemskerk

Met een bescheiden niet opdringerige opstelling geeft dhr. Warnaar de juiste voorlichting en adviezen, zodat je op ieder moment het gevoel hebt, dat het jouw besluit is en je kiest voor de manier van afscheid nemen, die past bij de overledene en de familie. Ik zal hem graag bij iedereen aanbevelen. 


Familie Esselman, Heemskerk

Dank jullie wel Carla en Rob jullie hebben de uitvaart van onze moeder zeer persoonlijk gemaakt precies naar onze wensen.Jullie zijn toppers! 


Familie Havik, Oostzaan

Onzettend verzorgd en persoonlijk! Hele mooie, warme en persoonlijke begeleiding. 
 Familie Chattellon, Oosthuizen

Wij zijn zeer tevreden met de verzorging van onze vader zijn Uitvaart. Rob Warnaar heeft ons precies geleverd wat besteld werd. Zijn vriendelijke manier van optreden heeft ons vanaf de eerste seconde het gevoel gegeven hier goed beraden te zijn. Meneer Warnaar is in zijn omgang met de achtergeblevene aandeel nemend en zorgzaam. Hij neemt alle zorgen die men op zulke momenten heeft van de schouders en geeft zekerheid bij hoe het verder gaat met het regelen van alle belangen. Deze uitvaartverzorging Warnaar is absoluut aanbevelenswaardig. 
 Familie Wijker, Oosthuizen

Hele prettige samenwerking en een goed luisterend oor en zorgzaam. 
 Familie Kooij, Heemskerk

Rob en Carla hebben aan al onze wensen voldaan. Een zeer mooi afscheid dankzij hun hulp. 
 de Weid 3
Beste Rob

Bedankt voor je ondersteuning rondom de doodsoorzaak, je contact met ons en zeker ook met de mede

clienten van onze woning. Iedereen mocht zichzelf zijn bij jou. 
 Familie de Vries, Alkmaar 

Als je behoefte hebt aan een zeer persoonlijke aanpak met een no-nonsense beleid, dan ben je hier absoluut aan het goede adres. Respect staat hoog in het vaandel bij de heer Warnaar. En dat gaat dan hand in hand met een lach en met een traan! Kortom....als je van iets naars iets moois wil maken: Warnaar Uitvaartverzorging!!! 
 

Familie Beets, Oosthuizen
 
Wij hebben de begeleiding na het overlijden en het regelen van de uitvaart, ervaren als een warme tijd, met veel persoonlijke inbreng van onszelf, tips en goede ideeën van Rob. Rob had ook veel aandacht voor mij en mijn kinderen. Zijn steun heeft bijgedragen aan een "fijne" herinnering, in de toch zo moeilijke tijd.

Familie Baay, Heemskerk
 
We kijken terug naar een prachtige, sfeervolle en persoonlijke uitvaart.


Familie Heesterbeek, Heemskerk
 
Dank je wel Rob We hebben samen met de brandweer en ns een waardige uitvaart voor Aad kunnen neer zetten. Zonder jou was dit beslist niet zo goed gelukt. Dank je wel voor jouw persoonlijke aandacht. Je bent een topper en als iemand dit keurmerk verdiend dan ben jij het wel. Dank je wel.


Familie Edwards – Worrel, Amsterdam
 
Een hele fijne en warme uitvaart en de verzorging was tot in de puntjes verzorgd heel erg bedankt voor deze dag die zo was verzorgd hoe de familie het wilde.
 


 
 
Familie van Wijk, Heemskerk
 
Zeer vertrouwd persoon. Was goed op de hoogte met deze materie. Gaf goed advies. Drong beslist niet aan. Kon vragen stellen per computer. Gaf snel antwoord terug. Extra opdracht was geen enkel probleem. Heeft op de dag van de crematie uitstekend en netjes leiding (grote groep) gegeven. Heeft op de crematie een persoonlijke woordje tot de aanwezige gesproken.
 
Familie Pauw, Heemskerk
 
Rob was zeer attent en wist met zijn invoelende vermogen de wensen uitstekend te realiseren.

Familie Poppema, Heemskerk
 
We hebben de uitvaart als zeer warm ervaren.Gerard Schouten, Oostzaan
 
Beste Robert. Bedankt voor de voortreffelijke verzorging van mijn Ans. Beter en sfeervoller had niet gekund. Ook het persoonlijke woord van mij zelf heb je fantastisch gedaan als mede het persoonlijke woord naar de kinderen van Ans. Kortom ik kan je warm aanbevelen. 
Familie van Keulen, Krommenie
 
Rob Warnaar is een zeer goede uitvaart ondernemer. De crematie van mijn man, en onze vader is helemaal naar onze, en vooral de wensen van de overledene, verlopen. Ook denkt Rob mee met de wensen die er zijn en weet hiervoor meerdere goede oplossingen, om alles naar wens te laten verlopen.Relinda Stokkink, De Goorn
 
Nogmaals bedankt voor je perfecte zorg voor de overledene en nabestaanden, waarbij naast verdriet ook ruimte was voor een lach. Vriendelijk, persoonlijk, respectvol, betrouwbaar en eerlijk, zo omschrijf ik Rob Warnaar.De Weid 3-5
 
Bedankt voor je ondersteuning, je contact met ons en zeker ook met de mede cliënten van onze woning. Iedereen mocht zichzelf zijn bij jou.
 
 
 
Familie Huiberts
Geachte heer Warnaar,

We hebben een compleet goed gevoel overgehouden aan de begrafenis.
Uw benaderingswijze  en invulling hiervan heeft daar in grote mate in bijgedragen. 


 
 
 
E. Schatorje
 
Ondanks het geen fijn onderwerp is maar daarnaast wel zo belangrijk wil ik graag even kwijt dat wij erg tevreden en vooral dankbaar zijn dat wij de geweldige uitvaartzorg van Rob Warnaar hebben mogen krijgen. Alles ging in overleg, was duidelijk, persoonlijk en vooral heel warm! 
Nogmaals bedankt Rob Warnaar voor alle goede zorg omtrent de uitvaart van onze moeder. Jullie hebben ons een geweldig laatste afscheid en betuiging gegeven!


 
 
 
Familie de Hoop
 
Een zeer prettig persoon, wij hebben er als  familie een heel goed gevoel aan over gehouden hoe alles is verlopen vanaf het begin tot het eind.


 

Mijn ervaring met Warnaar Uitvaartverzorging